tracteren

In het werken met gedrag en communicatie doe ik veel verschillende dingen.

Als trainingsacteur stel ik mij ten dienste van de deelnemer die zich wil ontwikkelen op het gebied van gedrag en houding. Ik spiegel gedrag, geef tips, probeer uit. Kortom samen onderzoeken we welk gedrag het meest effect heeft.
Soms confronterend, altijd verhelderend en nieuwe inzichten gevend, met respect voor het tempo van de deelnemer.
Voor Ervarea acteer ik in trainingen waar het gaat over omgaan met dementie en speel ik regelmatig in films die ingezet worden voor trainingsdoeleinden.

Als spelmaker en spelontwerper werk ik samen met de collega's van Salsaparilla. Wij maken onder andere serious games, bordspelen, dilemmakamers, escaperooms, theaterinterventies zoals interactief theater, belevingskamers en digitale games. Alles in het teken van ervarend leren.

Gaming is een krachtig middel om direct te ervaren wat nieuw gedrag kan opleveren.

Naast het maken van bovenstaande vormen van gaming begeleid ik als spelleider deze vormen of neem ik deel als gameacteur.

Voor meer informatie zie Salsaparilla

Als trainer werk ik voor verschillende opdrachtgevers met diverse thema's.

Daarnaast heb ik ook veel ervaring als trainer in omgaan met agressie en ongewenst gedrag. ««
Deelnemers over mij:
veilig, met respect, ik vergat dat het een simulatie was, ik kan hier mee aan de slag, goed om tips van haar te krijgen qua eigen gedrag/handelen, heel echt zijnde situaties, weet zich goed te verplaatsen in verschillende rollen, goed inspelen op situatie, top, ...

Trainers over mij:
zacht, warm, evenwichtig, schakelt makkelijk, denkt mee, intelligent, proactief, klantservice georienteerde actrice, duidelijke feedback met oog voor leerdoelen cursist, ...

een greep uit de organisaties en trainers waar ik voor werk:


contact
Annelies Kaan
T: 06 134 98 662
info@tractrice.nl
KvK: 32142773